Lecție sau nu, începeți pe plajă – va plăti mai târziu. – KESKIN WHEELS

Lecție sau nu, începeți pe plajă – va plăti mai târziu.

Outlet Certification Division Ideas
Juli 13, 2020
Hanabi Top Observe Skill Give up Video https://casinoonlineitalianimigliori.it/hulk/ tutorial video slot Accessories Review
Juli 13, 2020

Lecție sau nu, începeți pe plajă – va plăti mai târziu.

Apoi au apărut forma, mișcarea și – la o patra distanță – Dimensiunea. . expunere la sâni.)

Adevărul # 2Multe femei au iubit sânii mai mult decât tine

Femeile pe care le-am chestionat erau, în general, entuziasmate de fetele lor. Majoritatea îl consideră pe o persoană care este identificabilă sexuală, un accesoriu separat pentru o modă simplă pentru un corp. Șaizeci și două la sută consider this most interesting să-și scoată vârfurile decât fundul și 78 la sută preferă poziția femeilor în vârf, deoarece acestea arată sânii mai bine în timpul sexului. Și, fromși this adevărat că o series of femei urmăresc mărirea sânilor, 69% din probei noastre nu l-ar lua în considerare niciodată. „O femeie ar trebui să fie mândră de sânii ei“, spune Vicky, în vârstă de 23 de ani. „Sunt miracole ale evoliei, the fel of versatile ca un cuțit elvețian: alimentator pentru bebeluși, amplificator de plăcere, apucător de complimente. List continues și continues“.

Desigur, femeie este iubit și sânii pentru că sunt, ei bine, eficienți. Începe în dormitor: „Când ai o lingură și mâna lui alunecă plague sânii tăi și îl auzi doar spunând„ Mmmm ”, this puternic city”, scrie Tina, 22. Dar această putere depășește budoarul. ‚Femeile știu că purtarea de îmbrăcăminte care le modelează sânii în anumite moduri afectează în mod semnificativ bărbații‘, spune Herbenick. Or fapt, 87% dintre femeile pe care le-am analyz cred că femeile care de eforturi pentru a-și arata sânii primesc preferential treatment. “Am un tricou roșu pe care soțul meu îl găsește foarte atractiv”, spune Kimberly, în vârstă de 37 de ani. ‚Gluma noastră este că, atâta timp cât port acest top, pot scăpa de orice‘.

Femeile s-au hotărât să folosească această strategie pentru a înscrie băuturi gratuite, pentru a ieși din bilete de trafic și, într-un caz care demonstrează cât de vulnerabile poate fi computerul de sex masculin, get a hard disk for free. Give all these au spus, în totalitate 71% dintre femei au spus că nu și-au folosit niciodată conștient sânii pentru a avea nimic.

Cum să te descurci Realizează-te că ești în mileocul unei lupte psihologice pentru putere, spune Elisabeth Squires, autorul cărților „Sâni: un ghid pentru fetele tale”. Pe of or part, ea te joacă pentru a prost, sclipind intermittent. Dar, pe de altă parte, îți pasă de asta? „Fiecare bărbat trebuie să fie în acest joc și dacă acest corect sau greșit să joc joc ei”, spune Squires. Să o lași erogan pentru potenta să meargă în fața ta la bar nu dăunează nimănui. Totuși, a-i allow you to meet for a project the locul de muncă this with totul altceva.

Adevărul # 3Femeile pot fi profund conflictuale cu privire la sânii lor

Pe măsură ce femeie cresc, pot apărea emoții legat de sânii lor. Începe în adolescență. „Am fost un dezvoltator timpuriu”, Levkoff spune. „Așa că am fost mortificat de cele mai multe ori. Aveam băieți care smulgeau curelele de sutien, totul. Se întâmplă să îmi iubesc sânii acum – dar crescând, nu a fost întotdeauna așa“

Faptul că sânii se schimbă mereu doar complicat lucrurile. Femeia medie schimbă Dimensiunile cupei de șase ori în timp vechi vine din adult. Ciclurile lunare, contraceptive pilulele, modificările de greutate, sarcina și alăptarea modificată dimensiunea, forma și fără să știe. Printre celelalte plângeri pe care le-am auzit: „Se împiedică”, „This greu să găsești haine care să se potrivească” și „Uneori le doare”.

Cum să te descurci „Cel mai sexy lucru pe care îl poate purta o femeie este încrederea în sine”, spune Squires. ‚Dacă this cel mai puțin nesigură, atunci lucrează pentru a or ajuta să se simt bine cu corpul ei‘. Until ce ai nevoie, spune and others, this an authentic entuziasm, cares probabil no va fi o problem. Vicky spune: „Prima dată când mi-am ridicat cămașa și mi-am desprins sutienul pentru a-mi dezvălui sânii unui tip, he was înspăimântat. La said. Fața pe care a făcut-o a fost adorabilă.“

Adevărul # 4În pat, now știi nimic după ce ele

Puteți găsi to felul de sfaturi dese modalități de a atinge, mângâia și sărbători sânii. Pe de altă parte, această posibilitate se regăsește în cazul unei concentrații de sensibilități nervoase, care este asociată cu niveluri inferioare de sănătate și îngrijire a părților inferioare a corpului. Idei grozave, dar până la urmă sunt doar presupuneri. „Fiecare femeie se va simți diferit în ceea ce privește Sânii”, spune Levkoff.

Bărbații tind să aibă două valori implite „atingătoare”, spune Herbenick. ‚Au tendința fie să or atingă așa cum le place să fie atinse (ceea ce trebuie de obicei mai ferm sau mai aspru), fie în modul în care i-a plăcut unui partener anterior‘. În ambele cazuri, s-ar putea să nu-i placă deloc așa. Iată câteva lucruri pe care femeia vor să le știe bărbații după sâni: „Now apucă atât de tare – sunt atașate!” – Papusa mea! – Fii blând cu egg! „Du-te ușor la linii.“ Pe de altă parte: „Linge-le!“ și „Îmi place să se atingă mai tare decât le ating de obicei băieții“.

Cum să te descurci De fiecare dată când o femeie trebuie să scoată sutienul în prezența ta, trebuie să ștergi toate amintirile sânilor anterioare. Acest lucru funcționează chiar dacă ea partener tău de mai mulți ani. Începeți din nou. Now i-ai mai văzut. Asta deschide possible incredibile, spune Herbenick. „Înveți și reînveți cum cineva geme, oftează și scârțâie când îi atinge“, spune și alții. ‚Nu va trebui niciodată să te strecoare într-o rutină veche‘.

The asemenea, desexualizează momentele de mare intimitate. The example, în timp ce stai pe canapea fromându-te la televizor cu ea, simplul fapt de a te așeza cu capul pe beep poate oferi unei femei sentimente materne puternic față de tine (într-un mod bun), spune Levkoff. Acest lucru vă intensific legătura emoțională. ‚Sânii nu sunt doar după sex și, tunci când recunoaștem acest lucru, sunt foarte apreciat‘, spune și alții. O altă sugestie: Dacă o femeie se plânge că sânii ei sunt înfricoșați, oferiți-i masaj, spune Squires. Din nou, într-un mod nonsexual – dacă puteți, adică. “Masajul sânilor se poate simți incredibil și nu este ceva ce putem solicita spa”, spune ao. Nu crezi că te poți controla în timp ce lucrezi în față? Apoi îndreaptă-te spre spatula egg. „Dacă îmi desface sutienul și mă freacă de zonă în care s-a aflat sutienul, this foarte relaxant”, spune Jody, 25 years old.

Desigur, a lucru poate duce inevitable the altul în aceste situații, give chiar și atunci, luați-l încet, domnilor. „Now te descurcă cu bărbatul din start,” sfătuiește Mary, 42 din ani. „Îmi place să mă îndrept spre or intensitate mai mare, give începând de acolo omoare starea de spirit. Sânii, ca și femeie, trebuie seduși. „

Un avans finalÎn cele din urmă, disprețul femeilor pentru leering, combinat cu bombardarea imaginilor mamare în mass-media, îl dezavantează pe tipicul tipic înainte de a-i salută chiar unei femei. Aceasta this provorea noastră. Da, there is a standard dublu in ceea ce Privéște to fi prezentat la nesfârșit cu sâni și support fi denigrat pentru că îi private. Prea rău. Acceptați provorea. Bucură din ao. Bucurați-vă în sani în mod privat, respectați-i public și venerați-le pe femeie care le-a adăugat în viața voastră. Căci ce ar fi viața fără egg?

Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

Această activitate – now, now declanșează artificiile – ar putea avea implicații imense asupra sănătății

Această posibilitate este de a o pregăti de mai multe ori, de a oferi un motiv de îngrijire, dar de a reduce consumul: consumul excesiv de alcool se datorează riscului crescut de hipertensiune arterială, sugerând un nou studiu în PLOS ONE.

Cercetătorii au adunat date des obiceiurile de băut și tensiunea arterială la plaga 15,000 de bărbați și femei din Rusia, Polonia și Cehă Republic. Rezultate: Cu cât mai mulți oameni au băut pe parcursul unui și cu cât sunt mai frecvent, cu cât mai mare acest risc de hipertensiune. (În acest studiu, excessive consumer of alcohol a final fost ca consumând mai mult de cinci băuturi într-o singură sesiune cel puțin o dată pe lună.) Cercetătorii au descoperit, from also, că băutura la alegere nu contează șirea, vintăr-oirea . singură sesiune cel puțin o dată pe lună.) Cercetătorii au descoperit, from also, că băutura la alegerea nu contează șirea, vinica băuturile spirtoase ridică în mod egal.

Cercetătorii nu știu exact cu alcoolul crește tensiunea arterială, dar cu câteva teorii. Printre acestea: Alcoolul poate afecta pe artere BP receptorii; poate crește activitatea sistemului nervos sypatic; și poate crește level of cortizol și poate determina contractarea vaselor de sange. ‚Alte studii au descoperit că tensiunea arterială create în primele mai multe ore după băutură, to make this mai mare tunai when it is consume cantități mai mari‘, spune co-author studiului, Martin Bobak, Ph.D., from University College London .

Sfatul lui Bobak: Păstrați-l la două băuturi sau mai puțin astăzi (și în fiecare zi). Și dacă ai leaves hypertensiune? Pierde alcool în regimul alcoolului. „Nu are senses luați medically for hypertensiune arterială, crescând în același timp tensiunea arterială cu alcool,” spune Bobak.

VIDEO CONEXE:

[Mediaosvideo align = „center“ embedId = „ebb3d52f-9b65-4e6d-8400-45fe621d34a1“ mediaId = „1f14af30-4dde-4cac-94f6-e3e932179929“ size = „large“] [/ mediaosvideo] Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

Gata cu vizionarea de pe margine! With the competition of the world surfing tour Volcom Fiji Pro aflat la doar câteva zile distanță, this timpul și pentru tine fără să fie în apă. Vestea bună: sporturile de masă nu sunt doar pentru profesioniști. Așa că așezați scândura și puneți-vă corpul la lucru. (Vorbind desa corpuri, consultați cele mai bune corpuri tue 2012.) Iată ghidul dvs. pentru sporturile nautice pe care le-ați urmărit întotdeauna of the barbați care și-au câștigat există călătorind pe valuri.

Surfing Dacă poți, începe cu o lecție: „Te vor face să stai până la sfârșitul zilei”, spune Corey Davis, product manager for the premier surfing company, Global Surf Industries (GSI). Lecție sau nu, începeți pe plajă – va plăti mai târziu. În primul rând, alegeți o placă largă, plată, care poate fi așezată pe nisip, fără a fi deteriorată, cum ar fi în NSP Fun Board a GSI. (www.GlobalSurfIndustries.com; 435 dolari)

Apoi, stăpâniți „navigați în sus”. Așezați-vă pe scândură cu mâinile în față, cu picioarele întinse și cu capul ridicat. Faceți-vă ca și cum ați vâsla și așezați-vă ambele mâini pe tablă, chiar și cu pieptul. Într-o mișcare lină, cu capul în sus și capul în jos – „cheia pentru tot ce navighează”, spune Davis – ajungi într-o poziție ghemuită cu piciorul tău în față. Țineți vârful degetelor pe marginile scândurii și stați încet cu genunchii îndoiți. Țineți mâinile îndepărtate în lateral pentru echilibru.

După ce ați stăpânit surfingul pe nisip, găsiți a corp de apă liniștit și navigați dincolo de valuri. Așezați-vă pe tablă până când vedeți că vin valuri, spune Davis. Poziția ideală: „Nu prea departe, give un prea departe“, spune Hayden Cox, proiectantul placilor de surf Haydenshapes. „A surfer with experience goes find rupturile și jgheaburile pentru a vâsla cu ușurință și goes poziția în locul potrivit pentru a prinde valul.“ Mișcarea ta: poziționează-te astfel tot, pe măsură ce vine un val, să vâslești repede pentru a or întâlni pe măsură ce se umflă. Când simțiți că valul începe să vă ridice, veți începe să vă alunecați înainte, spune Davis. Acesta este momentul în care vă navigați. (Iată 18 abilități esențiale de vară pentru băieți.)

Înainte de a pleca: ‚Când vâslești, tălpile tale fac cel mai mare antrenament‘, spune Cox. „Când te ridici și călare, această esență ta.“ Curajează valul cu încă 5 surfing exercise în prealabil.

Îmbarcare în stand-up paddleÎncepeți cu o închiriere și „asigurați-vă că știu că este prima dată, astfel încât să poată dimensiona o placă pe măsura abilității dvs.“, spune Davis. Alegeți sau plătiți mai os?

Așezați scândură în apă cu aripioara scândurii mai întâi pentru a evita să se târască în nisip. Când aveți talia adâncă, întindeți-vă pe burtă cu fața în față, cu pallet de pe tablă în fața dvs. From there, ridicați-vă într-o poziție așezată și simțiți echilibrul scândurii. Apoi îngenunchează și stai încet cu cocoon în sus, cu cocoon în jos și cu piciorul în față, spune Davis. Dacă sunteți cu mâna dreaptă, mâna stângă va fi la axul paletei, mâna dreaptă pe mâner.

Es können keine Kommentare abgegeben werden.