Grupul a consumat în medie 7,9 porții pe săptămână, în medie 4,5 zile pe săptămână – KESKIN WHEELS

Grupul a consumat în medie 7,9 porții pe săptămână, în medie 4,5 zile pe săptămână

Eatery Advertisings Partners
Juli 18, 2020
Picking available Way up Your Portions Involved with Downed Earth
Juli 18, 2020

Grupul a consumat în medie 7,9 porții pe săptămână, în medie 4,5 zile pe săptămână

Anchetatorii au analizat datele din modulul pentru adulți din cadrul sondajului de sănătate național din 2010, un sondaj anual de sănătate în persoană al civililor americani. CTS a fost definit ca răspunsul da la două întrebări: "Vi s-a spus vreodată de către un medic sau alt profesionist din domeniul sănătății că aveți o afecțiune care afectează încheietura mâinii și mâna numită sindromul tunelului carpian?" și "În ultimele 12 luni ați avut sindromul tunelului carpian?" Migrena a fost definită ca răspuns la da la întrebare, "În ultimele 3 luni, ați avut dureri de cap severe sau migrenă?"

Din 25.880 de respondenți, 952 (3,7%) au raportat diagnosticul CTS și 4.212 (16,3%) au spus că au cefalee de migrenă. Creșterea indicelui de masă corporală și a diabetului zaharat au fost asociate atât cu STC, cât și cu migrenă. Starea de fumat actuală și cea anterioară au fost asociate cu o probabilitate crescută de CTS, deși numai starea actuală de fumat a fost asociată cu o probabilitate crescută de migrenă.

Au existat mai multe limitări ale studiului, inclusiv faptul că întrebarea sondajului pentru cefaleea migrenă a fost formulată "migrenă sau cefalee severă" (ceea ce poate fi dus la unii respondenți fals pozitivi fără migrenă adevărată). De asemenea, diagnosticul de CTS sau migrenă nu a fost confirmat de către un profesionist medical; și pentru că STC și migrenele sunt tratabile, întrebarea dacă participanții au prezentat oricare dintre afecțiuni în ultimele 12 luni ar putea să aibă exclus respondenții care anterior aveau oricare dintre afecțiuni.

"Cercetări suplimentare sunt justificate pentru a determina valoarea cefaleei de migrenă ca indicator timpuriu al pacienților care sunt mai predispuși să dezvolte CTS în viitor," Sammer și colegii au scris. "De asemenea, trebuie efectuate cercetări suplimentare pentru a evalua factorii predispozanți și genetici la cei cu prevalență mai mare, factorii de protecție la cei cu prevalență mai mică și eficacitatea intervențiilor pentru a preveni dezvoltarea acestor boli."

Dezvăluiri

Autorii au raportat că nu au avut conflicte de interese de dezvăluit.

Sursa primara

PRS Global Open

Referință sursă: Legea HZ și colab "O asociere între sindromul tunelului carpian și durerile de cap de migrenă – National Health Interview Survey 2010" PRS Global Open 2015; DOI: 10.1097 / GOX.0000000000000257.

Trei sau mai multe porții de băuturi cofeinizate pe zi au fost legate de apariția unei cefalee în acea zi sau a doua zi, a arătat un studiu prospectiv al pacienților cu migrenă episodică.

Una sau două porții nu au fost asociate cu dureri de cap în aceeași zi, dar trei sau mai multe au fost asociate cu șanse mai mari de durere de cap în acea zi sau în următoarea, chiar și după ce au luat în calcul alcoolul, stresul, somnul, activitatea fizică și menstruația, a raportat Elizabeth Mostofsky , ScD, de la Centrul Medical Beth Israel Deaconess și Harvard TH Școala de sănătate publică Chan din Boston și co-autori, în Jurnalul American de Medicină.

"Există multe dovezi anecdotice despre efectul cofeinei asupra riscului de migrenă," Mostofsky a declarat pentru MedPage Today. "Unii oameni cred că le cauzează migrenă, unde alții cred că cofeina este modul în care își tratează migrenele."

Efectul cofeinei depinde de doză și de frecvență și puține studii prospective au analizat riscul imediat de migrenă după consumul de băuturi cofeinizate, a adăugat ea.

Studiul a urmărit 98 de pacienți, majoritatea femei, care au avut migrene episodice în 2 până la 15 zile pe lună. Au completat jurnale bazate pe internet în fiecare dimineață și seară timp de cel puțin 6 săptămâni, raportând câte cafea, ceai, sifon și băuturi energizante cu cofeină au avut.

De asemenea, au completat rapoarte de durere de cap de două ori pe zi despre debutul, durata și intensitatea migrenelor și au furnizat informații despre medicamente, alcool, activitate, simptome depresive, stres psihologic, modele de somn și cicluri menstruale.

În timpul perioadei de studiu de 6 săptămâni, participanții au avut în medie 8,4 dureri de cap. Toată lumea a raportat că a băut băuturi cu cofeină în cel puțin o zi în timpul studiului. Grupul a consumat în medie 7,9 porții pe săptămână, în medie 4,5 zile pe săptămână.

Cercetătorii au folosit o analiză auto-potrivită pentru a compara incidența migrenei fiecărui pacient în zilele cu băuturi cofeinizate cu incidența migrenei în zilele fără băuturi cofeinizate. Acest lucru a redus confuzia cauzată de factorii de risc care au fost constanți la un individ, dar diferiți între participanți, cum ar fi sexul și vârsta, au spus ei.

Auto-potrivirea a permis, de asemenea, variații ale dozei de cofeină în diferite tipuri de băuturi, a remarcat Mostofsky. "O porție de cofeină a fost definită ca 8 uncii de cafea cu cofeină, 6 uncii de ceai, o cutie de sodiu de 12 uncii sau o cutie de 2 uncii dintr-o băutură energizantă," ea a spus. Deoarece aceste porții conțin între 25 și 150 de miligrame de cofeină, în funcție https://harmoniqhealth.com/ro/suganorm/ de tipul lor și de modul în care sunt preparate, studiul nu a putut lega o cantitate de cofeină de riscul migrenei. Dar într-o analiză auto-potrivită pe parcursul a 6 săptămâni, "alegerea fiecărui participant și prepararea băuturilor cu cofeină ar trebui să fie destul de consistente," ea a adăugat.

Cercetătorii au văzut o relație neliniară semnificativă între aportul de cofeină și șansele de migrenă în acea zi. În general, nu a existat nicio asociere între una sau două porții de cofeină și cefalee în aceeași zi, dar șansele au fost mai mari în zilele cu trei sau mai multe porții. Asociațiile variază în funcție de obiceiurile de cofeină – în rândul persoanelor care consumau de obicei mai puțin de o porție pe zi, chiar și una sau două băuturi erau legate de o durere de cap în aceeași zi, de exemplu – și de utilizarea contraceptivelor orale.

Un lucru cheie de reținut este că dozele de cofeină variază foarte mult în băuturi, a menționat Mia Minen, MD, MPH, de la NYU Langone Health din New York, care nu a fost implicată în studiu.

"Medicii trebuie să ia în considerare cantitatea de fotografii dintr-o porție," Minen a declarat pentru MedPage Today. "Există câteva cafenele care pun până la patru fotografii într-o porție. Deci, atunci când întrebați despre consumul de cofeină, este important să vă întrebați despre mărimea porției, precum și despre cantitatea de cofeină adăugată în ceașcă."

Când și de ce oamenii beau băuturi cu cofeină este, de asemenea, important și jurnalele electronice, cu excepția cazului în care sunt create pentru a solicita pacienților de mai multe ori pe zi, deseori nu pot surprinde acest lucru, a subliniat ea.

"Oamenii pot consuma cofeină și apoi pot avea dureri de cap de retragere a cofeinei sau pot avea dureri de cap și apoi pot încerca să se autotrateze cu cofeina," A spus Minen. "Munca viitoare ar putea explora momentul precis – care a venit primul: puiul sau oul? – și motivul consumului de cofeină."

Deoarece șansele de a avea o migrenă au fost mari în ziua următoare după ce oamenii au consumat cofeină, cauzalitatea inversă nu este probabil un factor, a spus Mostofsky. Dar cercetătorii au menționat câteva alte limitări ale studiului: nu a legat rezultatele de tipul băuturii sau de metoda de preparare. De asemenea, nu a inclus ciocolată sau alte alimente cu cantități mici de cofeină sau a evaluat efectele omiterii meselor sau a timpului de examinare.

Dezvăluiri

Această cercetare a fost susținută de Institutul Național de Tulburări Neurologice și Accident vascular cerebral, Fundația Americană pentru Medicina Somnului, Centrul de Științe Clinice și Translaționale Harvard Catalyst / Harvard (Centrul Național pentru Avansarea Științelor Translaționale, Institutele Naționale de Sănătate) și contribuțiile financiare de la Harvard Universitatea și centrele sale de sănătate academice afiliate.

Cercetătorii nu au raportat conflicte de interese.

Sursa primara

Jurnalul American de Medicină

Referință sursă: Mostofsky E și colab "Studiu prospectiv de cohortă a consumului de băuturi cofeinizate ca potențial declanșator al durerilor de cap în rândul migrenilor" Jurnalul American de Medicină 2019; DOI: 10.1016 / j.amjmed.2019.02.015.

Noutăți despre puncte finale)" target ="_gol" titlu ="Distribuiți acest articol pe Facebook"> Noutăți despre puncte finale)&sursă = MedPage% 20Today" target ="_gol" titlu ="share linkedin">

Într-o altă victorie pentru inhibitorii CGRP, galcanezumabul lui Eli Lilly a redus zilnic durerile de cap în trei studii de fază III – două în episodic și una în migrena cronică, relatează Endpoints News.

Detalii complete din EVOLVE 1 & 2 studii și studiul REGAIN au fost prezentate la reuniunea Societății Americane pentru Cefalee de la Boston din weekendul trecut, în urma rezultatelor de top raportate în mai.

Pentru migrena episodică, dozele de 120 mg și 240 mg reduc numărul mediu de zile lunare de cefalee cu 4 și 3,8 zile într-un studiu și 3,7 zile și 3,6 zile în altul, comparativ cu 1,85 și 2,15 zile cu placebo. În migrena cronică, doza de 240 mg a redus numărul de zile de migrenă cu 2,1 zile, comparativ cu placebo.

Alte medicamente din clasa inhibitorilor CGRP includ erenumabul lui Amgen, eptinezumabul lui Alder și fremanezumabul lui Teva.

Noutăți despre puncte finale)" target ="_gol" titlu ="Distribuiți acest articol pe Facebook"> Noutăți despre puncte finale)&sursă = MedPage% 20Today" target ="_gol" titlu ="share linkedin">

O formulare inhalabilă cu aerosoli de dihidroergotamină (Levadex) pentru tratamentul migrenei acute nu va primi aprobarea FDA până când producătorul nu va răspunde preocupărilor agenției cu privire la dispozitivul de livrare.

Allergan a declarat marți că a primit o scrisoare de răspuns completă de la FDA, care a citat problemele găsite în timpul unei inspecții a Exemplar Pharma, un contractor Allergan responsabil cu umplerea recipientelor de livrare.

De asemenea, FDA rămâne îngrijorată de procesul de fabricație pentru canistrele umplute definitiv. Allergan a declarat că agenția a ridicat anterior această problemă și compania a trimis un răspuns, dar oficialii FDA nu au examinat-o înainte de termenul limită al agenției pentru luarea unei decizii.

Firma a spus că, în ceea ce privește primul număr, a cumpărat Exemplar direct săptămâna trecută și a numit-o "membri seniori" a echipei sale tehnice pentru a supraveghea instalația. Se așteaptă că FDA va trebui să efectueze o altă inspecție înainte de a aproba produsul Levadex.

Allergan a spus că FDA a aprobat deja proiectul de etichetare pentru medicament.

Dihidroergotamina este deja disponibilă sub formă de spray nazal și pentru injecție sau perfuzie ca tratament acut pentru atacurile de migrenă.

Tratamentul precoce pentru migrenă acută la copii și adolescenți este încurajat, dar majoritatea medicamentelor preventive pentru migrenă nu sunt mai bune decât placebo pentru pacienții copii și adolescenți, conform noilor orientări publicate în Neurologie.

Es können keine Kommentare abgegeben werden.